Adaugă anunț gratuit fără înregistrare


  Reguli:
  Îți oferim posibilitatea de a publica GRATUIT și nelimitat anunțuri cu orice vrei tu. Anunțuri cu plată sunt doar pentru categoriile Matrimoniale și Servicii financiare - credite. Vor fi respecate politicile site-ului, și anume:
  1. Anunțurile cu camătă, droguri, vânzări de arme albe sau de foc și orice alte anunțuri care contravin legii sunt șterse AUTOMAT de către software, NU le adăugați pentru că pierdeți timpul!

  2. Nu se vor introduce adrese web în descriere!

  3. Tastați prețul cerut, în cifre, altfel va fi afișat un preț de 25.000 Eur!!!

  4. Anunțurile cu servicii bancare vor fi introduse la categoria: www.basta.ro/servicii/financiare-credite, altfel vor fi șterse automat.

  5. Anunțurile matrimoniale vor fi introduse la categoria www.basta.ro/matrimoniale și subcategoria aferentă, altfel vor fi șterse automat.
  SUCCES!

  Categorie

  Selectarea categoriei este importantă!

  Selectarea categoriei CORECTE pentru anunțul tău este o parte esențială în procesul de vânzare! Ține cont că unele categorii pot conține până la 4 subcategorii!

  Dacă selectezi categoria greșită, potențialii cumpărători nu vor găsi anunțul tău iar tu vei vinde mult mai greu!

  Localitatea anunțului

  Localizează produsul

  Trebuie să selectezi cel puțin județul și orașul sau sectorul (pentru București) pentru ca cei care caută produsul tău în județul sau orașul lor să poată găsi anunțul tău!

  Informații despre vânzător

  Non-logged user

  Vânzător de încredere

  Numărul de telefon nu este obligatoriu dar este recomandat, majoritatea cumpărătorilor preferă această metodă de contact pentru că este rapidă.

  Pentru a publica un anunț rapid și pentru a intra rapid în legătură cu cumpărătorii este recomandată crearea unui cont, utilizatorii înregistrați fiind priviți cu mai multă încredere.

  Preț (obligatoriu, doar cifre)

  Cere prețul corect!

  Prețul pentru anunțul tău trebuie să fie unul real. Dacă fixezi un preț prea mare, e posibil să dureze mult mai mult până vinzi.

  Poți selecta condiția în care se află produsul tău pentru a reflecta prețul.

  Poze

  Poți publica 10 poze pentru un anunț.
  Încarcă cel puțin 4 poze pentru ca anunțul să apară pe prima pagină!

  Fotografiile vând!

  Știai că anunțurile cu poze apar și pe prima pagină pe când cele fără nici o poză nu? Știai că produsele cu poze se vând de 7 ori mai rapid decât cele fără poze? Încarcă cel puțin o poză în anunț!

  Fotografiile reale ale anunțului tău sunt cheia elementară pentru o vânzare rapidă și ajută cumpăratorii să decidă dacă produsul tău este chiar ceea ce caută!

  Descriere și atribute

  Titlul și descrierea

  Titlul este folosit în căutări, așa că îți recomandăm să folosești cuvinte cheie în titlul anunțului tău.

  Descrierea detaliată va ajuta cumpărătorii să înțeleagă mai bine starea produsului tău și drept urmare vei scăpa de întrebări al căror răspuns este evident.


  Dacă publici un anunț imobiliar, adaugă-l și pe imobiliarePRO.ro  Ești vânzător profesionist? Creează cont